top of page
  • Writer's pictureKnjige Za Klince

Dinosaur Kopač - AudioKnjiga/Slikovnica za Djecu - Knjige za Klince

Upoznajte malog Dinosaura zvanog Kopač! On je sjajan novi lik, divno ilustriran, ali jednostavno napisan da djeca mogu lako pročitati. Kopač je možda ogroman, ali ima srce petogodišnjaka. On voli pomagati, ali puno se zbuni i pogrješi.

 
 

***SPOILERI ISPOD***

Kopač želi izaći napolje i igrati se, ali još uvijek nije pospremio svoju sobu. Njegova Mama je rekla da nemože da se druži sa Stegom, svojim prijateljem Stegosaurusom, dok ne potrijebi sobu. Stego je rekao da će mu pomoći. Kopač je počeo da posprema što je brže mogao, ali što je brže pospremao, više je nereda pravio. Njegov veliki rep i velika stopala mu uopšte nisu bila od pomoći! Hoće li Kopač pobijediti u utrci da pospremi sobu i izađe da se igra na vrijeme?


Kopač je bio dobar dinosaurus. Ali je bio i zauzet dinosaurus. Ponekad bi zaboravio da sasluša do kraja.

"Kopač!" - zvala ga je Mamasaurus. "Pospremi svoju sobu."


Kopač prvo treba da stavi jaknu na kuku. Ali pošto je žurio, Kopač nije dobro slušao pa je stavio jaknu na knjigu. Stego mu je objasnio šta je rekao, i Kopač je vrlo rado ispravio svoju grešku.Stego je onda predložio "Pospremimo ove koščice," ali Kopač je opet žurio pa nije dobro čuo. Umjesto koščica, pospremio je kamenčiće. Stego mu je opet objasnio šta je rekao, i Kopač je opet ispravio grešku.


Mamasaurus je ušla u sobu i rekla da pospreme kačkete. Obadva mala dinosaurusa su požurili da završe pa su pospremili mačke, ne kačket! Kada su shvatili svoju grešku, obadvojica su se smijali.


Na kraju su kroz suradnju završili sve što su trebali i uspjeli izaći napolje da se igraju. Kopač Dinosaur je u kategoriji "moja prva knjiga" koju djeca lako mogu pročitati. To znači da je savršeno za zajedničko čitanje s djetetom.


 

Za još dječjih knjiga, bajki, i slikovnica, pratite Knjige Za Klince:


YouTube https://www.youtube.com/knjigezaklince


 

7 views

Comments


bottom of page